Передплата 2024 ВЗ

МВС розслідувало законність тендеру, з яким пов'язують сина Авакова

  • 13.02.2016, 09:59
  • 1 362

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що тендер, який став предметом розслідування, відбувся абсолютно прозоро.

Інформація про оборудки під час закупівлі рюкзаків для підрозділів МВС є хибною і має на меті дискредитувати відомство, — йдеться у заяві МВС.

У лютому минулого року Міністерство закупило 6 тисяч рюкзаків для потреб підрозділів, які залучені до проведення АТО. У відомстві зазначили, що до рюкзаків були висунуті найвищі вимоги, які були розроблені на підставі досвіду, набутого у зоні АТО.

У самому тендері взяли участь п'ять учасників. За його результатами найкращими стали пропозиції приватного підприємця з Миколаївщини і ТОВ з Дніпропетровська — вони запропонували найнижчі ціни.

Миколаївський підприємець продавав тисячу рюкзаків за ціною 2 100 гривень за штуку, а дніпропетровське підприємство — за 2 899 гривень за штуку.

Процедура тендеру була прозорою, а її результати оприлюднені, йдеться у повідомленні.

МВС наголошує, що вся діяльність відомства, зокрема — і у сфері державних закупівель є прозорою, конкурентною та ґрунтується на безумовному дотриманні законодавства.

Водночас у відомстві не прокоментували, чи брав участь син голови МВС Олександр Аваков у закупівлях рюкзаків.

Нагадаємо, в інтернеті з'явився відеозапис розмови про державну закупівлю рюкзаків для потреб МВС між чоловіком, схожим на сина Арсена Авакова Олександра та особою, схожою на екс-заступника міністра Сергія Чеботаря.

Схожі новини