Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Суд ухвалив рішення на користь мажора Толстошеєва, який вбив жінку

  • 12.02.2016, 12:05
  • 799

Апеляційний суд не дозволив прокуратурі підвищити суму застави у справі Толстошеєва, а отже хлопець залишається на волі, сплативши попередньо заставу у 140 тисяч гривень.

Місяць тому 22-річний хлопець влетів у тротуар і задавив на смерть жінку. Родина почала виправдовуватися, що син втратив свідомість через приступ епілепсії. Прокуратура вимагала, аби застава зросла із 140 тисяч до 5 мільйонів.

Горе-водія заарештували. Та суд дозволив внести заставу. Потрібні майже 140 тис у родині швидко знайшлися. Тим часом прокуратура просила підвищити заставу до 5 мільйонів гривень. Бояться, що 140 тисяч — невелика сума для родини бізнесмена.

Станіслав Толстошеєєв, який на одному відео завзято розкидає грошима, тепер запевняє, що він звичайний студент. Собі на життя не заробляє і стверджує: дорогезне авто йому навіть не належить.

У прокуратурі кажуть, допитів було не так і багато. До слідчого Толстошеєв начебто завітав лише один раз.

Врешті Апеляційний суд відхиляє вимогу прокурора збільшити розмір застави. Начебто і так завеликі гроші. Родина підозрюваного запевняє: готувалася до гіршого для них рішення суду.

Нагадаємо, 9-го січня син бізнесмена з Дружківки Станіслав Толстошеєв поблизу станції метро "Лівобережна" виїхав на бордюр та збив людей. Тоді загинула літня жінка. Лише на четвертий день після аварії йому висунули звинувачення.

А одразу після аварії водій автівки потрапив до лікарні. Тоді його адвокати сказали, що ДТП сталася, бо водію за кермом стало погано. Хоча очевидцям трагедії Толстошеєв здався п'яним.

Пізніше у мережі з'явилося відео з камер спостереження, на якому зафіксований момент аварії.

Джерело: 24 Канал

Схожі новини