Передплата 2024 ВЗ

На Луганщині на хабарі впіймали заступницю директора технікуму

  • 11.02.2016, 20:35
  • 1 018

За включення до навчальної групи та складання іспитів здирниця вимагала 5 тисяч гривень неправомірної вигоди.

У Луганській області на хабарі затримали заступника директора технікуму. Про це повідомили в прес-службі Національної поліції України.

Згідно з повідомленням, за включення до навчальної групи та складання іспитів заступник директора технікуму вимагала 5 тисяч гривень неправомірної вигоди. Здирницю затримали в кафе міста Рубіжне.

За зібраними матеріалами міською прокуратурою відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Встановлено, що за включення до однієї з навчальних груп та успішне складання іспитів заступник директора технікуму вимагала від місцевого мешканця хабара. Зустріч 45-річна чиновниця призначила на 11 лютого в одному з кафе міста Рубіжне.

Під час отримання посадовцем неправомірної вигоди, її затримали працівники УЗЕ Національної поліції в Луганській області, прокуратури та оперативної групи СБУ в Чернігівській області, які дислокуються в м. Рубіжне. У жінки правоохоронці вилучили 5 тисяч гривень, отриманих у якості хабара.

Вирішується питання щодо обрання заступникові директора навчального закладу міри запобіжного заходу.

Правопорушниці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5-ти до 10-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3-х років, з конфіскацією майна.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини