Передплата 2024 «Добра кухня»

Частини ЗСУ передають під шефство облрад

  • 11.02.2016, 18:55
  • 895

Президент України Петро Порошенко підписав указ про шефську допомогу військовим частинам Збройних Сил України, згідно з яким обласна влада має взяти на себе шефство над військовими формуваннями.

Про це розповів перший заступник глави Адміністрації Президента України Віталій Ковальчук на брифінгу за результатами засідання Ради регіонального розвитку, повідомляє «Інтерфакс-Україна».

«Указом передбачено, що обласна влада бере на себе шефство над певною військовою частиною чи об'єднанням і сприятиме його кращому забезпеченню всім необхідним для життєдіяльності та ефективного несення служби», — сказав Ковальчук.

Він запевнив, що Україна вже має позитивний досвід співпраці обласної влади та оборонного сектору, зокрема, коли розпочалося будівництво фортифікаційних споруд на Донбасі.

«Зараз уже час залучати потенціал регіонів для підтримки наших воїнів. Я сподіваюся, що області будуть зацікавлені в тому, щоб ті збройні формування, які знаходяться на їх територіях, були найкраще забезпечені всім необхідним», — наголосив він.

Схожі новини