Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Львівська міськрада виділила ₴6 млн на проведення чемпіонату світу з шахів серед жінок

  • 11.02.2016, 13:28
  • 733

Львівська міськрада затвердила програму проведення чемпіонату світу з шахів серед жінок, який триватиме у Львові з 1 по 17 березня.

За відповідну ухвалу на пленарному засідання 11 лютого проголосували 52 депутати.

За словами заступника міського голови з питань розвитку Андрія Москаленка, проведення церемоній офіційного відкриття та закриття чемпіонату відбудеться у Львівській Опері.

Програма, яку затвердили депутати, передбачає, організацію у Львові серії шахових турнірів до матчу за звання чемпіонки світу з шахів, які відбуватимуться у Палаці Потоцьких.

Загальна сума, яку виділять на проведення чемпіонату світу з шахів, становить ₴6,4 млн. Із них чинна чемпіонка світу із шахів серед жінок Марія Музичук отримає ₴400 тис. для підготовки до чемпіонату. Нагадаємо, виконавчий комітет на своєму засіданні 5 лютого виділив Марії Музичук 496 тис. грн. одноразової допомоги. Після сплати податку фізичних осіб чемпіонка світу з шахів отримає 400 тис.грн.

Ще ₴3,6 млн підуть на сплати організаційного внеску для «Федерації шахів України» відповідно до угоди чемпіонату світу серед жінок у 2016 році.

Також, відповідно до програми, за кошт міського бюджету проводитиметься загальна інформаційна кампанія щодо проведення Чемпіонату із розміщенням зовнішньої реклами та розповсюдженням інформаційних буклетів. Близько ₴500 тис. передбачили для проведення інтернет-трансляції чемпіонату.

Джерело: прес-служба ЛМ

Схожі новини