Передплата 2024 ВЗ

Поліція затримала у Львові нетверезого офіцера військкомату

  • 11.02.2016, 12:55
  • 1 314

Працівники патрульної поліції Львова 11 лютого затримали за кермом нетверезого працівника військкомату, повідомили у прес-службі патрульної поліції Львова.

«На лінію «102» надійшов виклик від невідомого, який сказав, що за кермом мінівена Ford Transit Connect їде водій у стані алкогольного сп’яніння. Заявник чітко вказав маршрут цього автомобіля та номерні знаки», — йдеться у повідомленні поліції.

Інформацію про цей автомобіль передали в орієнтуванян усім патрулям в місті. Поліцейські помітили його, коли водій повертав з вулиці Дністерської на вулицю Зелену, де встановлений знак, що забороняє в'їзд.

Чоловік, помітивши патрульних швидко вийшов з автомобіля і почав заперечувати, що був за кермом. Водій представився офіцером Збройних сил України та працівником Львівського обласного військкомату, що на вул Клепарівській.

У нього були видимі ознаки алкогольного сп’яніння — нестійка хода, почервоніння очей, запах алкоголю з рота. Чоловік не хотів надавати документи тому його доставили у відділ поліції для встановлення особи, де він показав посвідчення водія. Від проходження тесту на стан алкогольного сп’яніння чоловік відмовився у присутності двох свідків. На водія складено протокол за керування автомобілем у нетверезому стані та за порушення правил дорожнього руху. Його автомобіль забрав син.

Схожі новини