Передплата 2024 «Добра кухня»

Російське ЗМІ вигадало справу проти Саакашвілі

  • 11.02.2016, 11:20
  • 917

Речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко заперечує, що у відношенні керівника Одеської області Міхеіла Саакашвілі порушено справу.

Він не говорив такого в інтерв’ю російському виданню "Новая газета", яке давав ще 24 січня минулого року, написав Лисенко у Facebook.

Речник АП з питань АТО зазначив, що публікація з’явилася перед міжнародною конференцією з безпеки у Мюнхені, "де питання з протидії російській агресії проти України стоїть на першому місці".

"Мабуть, не випадково російські пропагандисти напередодні такої визначної події використали те, що залишилося від інтерв’ю, для створення та внесення розбрату у середовище українських високопосадовців", - заявив Лисенко.

"Зокрема, у дусі КДБістських часів паралельно з інтерв’ю хтось навмисно запустив "качку" про начебто порушену кримінальну справу проти губернатора Одещини Міхеїла Саакашвілі, про що я взагалі жодного слова не казав!", - запевнив він.

Лисенко наголосив, що Росія витрачає на пропаганду великі кошти - тож треба бути пильними: "Вже називав приблизну суму, яку російська пропаганда виділяє для подібних інформаційних провокацій — 2 млрд. доларів щорічно".

Джерело: УП

Схожі новини