Передплата 2024 «Добра кухня»

Перша леді запросила на каву хворого на ДЦП переселенця, якого прогнали з львівського ресторану

  • 10.02.2016, 21:00
  • 1 674

Дружина президента України Марина Порошенко обурена випадком у Львові, де з ресторану "Vapiano Lviv" прогнали хворого на ДПЦ переселенця з Донбасу Романа Кисляка

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Zik.

Дружина президента України Марина Порошенко обурена випадком у ресторані Львова, у якому зневажливо поставились до людини з діагнозом ДЦП.

Перша леді записала звернення до українців, у якому висловила свою підтримку суспільному обуренню та нагадала, що від прикрих випадків не застрахований ніхто.

"Я цілком підтримую хвилю обурення українців щодо ситуації, яка сталася з хворим на ДЦП Романом Кисляком. Твердо переконана, що подібний вчинок стосовно людини з інвалідністю є щонайменше безбожністю. Адже рівноправне ставлення один до одного робить нас людьми та єдиним непереможним народом. І якщо хтось вважає, що має право на зверхність до людей з обмеженими можливостями, то хочу нагадати, що кожен з нас знаходиться від потенційної інвалідності на відстані аварії. Дорогий Романе, дякую тобі за твоє велике серце, наповнене добром, людяністю, вмінням прощати і допомагати іншим. А ще, буду рада зустрітися з тобою за філіжанкою кави", - сказала Порошенко.

Схожі новини