Передплата 2024 «Добрий господар»

Мешканці Рясне ідуть на розмову з Садовим

  • 10.02.2016, 13:52
  • 1 670

Активісти громадської організації «За якісний транспорт» спільно з мешканцями Рясне обговорили питання щодо недобросовісного виконання перевізниками маршрутів у мікрорайон, а саме поганого виконання рейсів на маршрутах №11, 30, 49, 54 в той час, як на маршрутах №6А та 12 взагалі немає автобусів.

Така зустріч насамперед мала бути між трьома сторонами конфлікту: з перевізником, замовником та пасажирами. Проте перевізник і замовник побоялись прийти і поглянути громаді у вічі. На зустріч з мешканцями мікрорайону Рясне прийшли лише представники ТОВ «Успіх» та ТОВ «Фіакр», а також інтереси громади відстоював депутат Львівської міської ради Михайло Дідух.

Саме тому ГО «За якісний транспорт» запропонувала створити ініціативну групу, до якої ввійшли охочі жителі Рясне. Ця ініціативна група відстоюватиме права громади на сесії Львівської міської ради вже цього четверга, 11 лютого.

Основною вимогою жителів Рясного є курсування автобусів згідно з паспортами маршрутів.

Якщо міська влада не виконає вимог мешканців мікрорайону, то вони діятимуть радикально — перекриватимуть дорогу.

Нагадаємо, що активісти ГО «За якісний транспорт» неодноразово зверталися до міського голови Львова Андрія Садового та в Управління транспорту і зв’язку з письмовими листами через те, що автобус №6А погано курсує. Формальні листи-відповіді, які ми отримували, так нічого й не змінили.

За ініціативи ГО «За якісний транспорт» мала відбутись зустріч з Андрієм Садовим, яку він обіцяв на громадській раді при ЛОДА напередодні другого туру виборів. Зустріч призначали кожного тижня протягом півтора місяця після обіцянки, проте щоразу прийом відміняли. 28 грудня зустріч все-таки відбулась, проте не з міським головою, а з рядовими працівниками Львівської міської ради.

Схожі новини