Передплата 2024 ВЗ

Терористи перебили газогін на Луганщині

  • 10.02.2016, 11:50
  • 712

Терористи так званої "ЛНР" обстріляли з мінометів селище Станиця Луганська та село Лобачеве на Луганщині. В селі перебитий газогін.

Про це написав у Фейсбуці голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука

«О 22:30 з висоти "Князь Ігор" був здійснений мінометний обстріл Станиці Луганської. Жертв немає. Ранком був здійснений обстріл Лобачева. Перебито газогін. Працюють ремонтні бригади», - написав Тука.

Він висловив думку, що проросійські терористи домагаються закриття пішого переходу в Станиці Луганській та інших контрольних пунктів області.

«Складається враження, що "кремлівські мавпи" цілеспрямовано роблять все, аби примусити нас закрити всі пункти перетину! Поширення дурниць щодо примусовго збору підписів під вимогою до мене щодо закриття пункту в Станиці. Створення моєї фейкової сторінки в ФБ. Розповсюдження брехливих заяв від мого імені про створення концентраційних таборів, про вилучення житла та надання його "карателям". Маячня про мою відставку. Все це свідчить, на мою думку, про те, що моя діяльність явно комусь стала кісткою в горлі», - додав губернатор.

Схожі новини