Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

В анексованому Росією Криму оголосили мобілізацію резервістів

  • 10.02.2016, 10:14
  • 763

В анексованому РФ Криму оголосили мобілізацію резервістів.

Про це повідомив голова Меджлісу кримськотатарського народу, народний депутат від «Блоку Петра Порошенка» Рефат Чубаров. на своїй сторінці в Facebook.

Чубаров поінформував, що йому зателефонував чоловік, і розповів про виклик у військомат.

«Вчора ввечері мені подзвонили на мобільний телефон і сказали, щоб до 11:00 ранку прибути до військкомату, маючи при собі паспорт та військовий квиток Коли я прибув у військкомат, там уже було більше 100 осіб. У нас забрали військові квитки, які повернули через 3 години, але вже з виписаними повістками, в яких було написано, що слід з'явитися 10 лютого до 21:00 до воєнкома. При собі мати документи, що засвідчують особу, якщо є, то водійське посвідчення, якщо медик, то санітарну книжку, якщо кухар, то також підтверджуючий документ. Працюючим «призовникам» також видали спеціальні корінці, щоб вони їх вручили своєму керівництву за місцем роботи. На питання, куди, навіщо і на скільки днів - повна тиша...», - переповів Чубаров.

За його словами, люди почали обурюватися: у кого кілька днів тому була операція через хворобу, у когось двоє-троє малолітніх дітей і дружина хворіє, загалом різні, але реальні причини, що не дозволяють настільки раптово залишити сім'ю.

Чубаров додав, що «відповідь в окупантів одна - не прийдете самі в призначений час, приведемо під конвоєм».

Джерело: Zaxid.net

Схожі новини