Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Львівська красуня Ніна Горинюк вийшла з нелегального конкурсу “Міс Монако”

  • 09.02.2016, 11:32
  • 4 493

Львівська красуня, модель,спортсменка, володарка титулу Miss International-Ukraine 2015 Ніна Горинюк повернулася з французького Монако.

Львівська красуня Ніна Горинюк вийшла з нелегального конкурсу “Міс Монако”
Львівська красуня Ніна Горинюк вийшла з нелегального конкурсу “Міс Монако”

Там вона брала участь у фотосесіях аксесуарів . Після перемоги у соцпроекті “Міс Львів” , Ніна стала офіційним обличчям бренду TIARA .

А ось її участь у конкурсі краси “Міс Монако” на жаль завершилася. Красуня покинула проект краси, бо дізналася, що конкурс — неофіційний, проводиться в тіні. Князь Монако Альбер II не давав дозволу на проведення цього конкурсу. Та й зали для фіналу свята краси у Монако немає. Усі події в Монако розписані на рік вперед, відтак зали, ресторани заброньовані заздалегідь.

За її словами, на сайті “Міс Монако” заявляються усе нові і нові учасниці. Коли і де буде фінал — таємниця за сімома замками. Нагадаємо, два місяці тому Ніна Горинюк взяла участь у фотосесії в рамках конкурсу “Міс Монако”. Фотографуватися для цього конкурсу вдруге відмовилися. В учасниць попередніх фотосесій склалося враження, що дівчат можуть використовувати для реклами марки брендового одягу, чи розважального закладу.

“У Монако також відвідала різноманітні вечірки, де гості негативно відгукувалися про “Міс Львів”, мовляв сюди кататися на яхти приїжджало чимало “місок”, - розповідає Ніна Горинюк. - На адресу цього конкурсу почула чимало некоректних слів...”.

Схожі новини