Передплата 2024 «Добра кухня»

Мілевський має найбільшу зарплату у "Конкордії"

  • 07.02.2016, 21:00
  • 1 071

Новачок "Конкордії" Артем Мілевський отримуватиме зарплату 7 тисяч євро на місяць.

Українець став найбільш високооплачуваним футболістом у румунській команді.

Крім того, у контракті Мілевського прописаний бонус у 100 тисяч євро за перемогу у Кубку Ліги, де "Конкордія" гратиме у півфіналі з бухарестським "Динамо".

"Дуже радий, що продовжу займатися улюбленою справою далі, гратиму у футбол, - розповів Артем в інтерв'ю "MatchDay". - Варіант з "Конкордією"цікавий тим, що тут дуже розраховують на мене. До того ж, за ці півроку команда проведе 19 матчів. У мене дуже велике бажання грати. Кількість матчів - хороша можливість набрати оптимальні кондиції і допомогти моїй новій команді насамперед гольовими діями.

Тим більше, що колективчик тут збирається дуже веселий. Перш за все, варто відзначити Крістіана Ободо, у якого, на секундочку, 230 матчів у Серії А. Плюс, сенегальський захисник Ніассе, який не так давно грав у "Мордовії". Також в команді є сильні місцеві хлопці.

Велике враження на мене справили і умови нового клубу - кілька хороших полів, зал для фітнесу, готель. Дуже важливим для мене було те, що у "Конкордії" мене хотіли бачити президент і головний тренер. Відразу відчув їхню повагу до мене. Вони відразу сказали, щоб я звертався до них з будь-якого питання і обіцяли підтримку", — прокоментував свій перехід Мілевський.

Джерело: Трибуна.

Схожі новини