Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

МЗС повернуло додому 11 українців, які через шахраїв застрягли в Канаді

  • 06.02.2016, 15:19
  • 1 020

Міністерство закордонних справ України спільно з Генеральним консульством України в Торонто та за підтримки української громади в Канаді повернуло в Україну 11 українських громадян, які стали жертвами недобросовісного туристичного оператора.

Про це повідомляє прес-служба МЗС, передає Gazeta.ua.

Як зазначається, в аеропорту канадського міста Торонто одній з європейських авіакомпаній було відмовлено у посадці на літак 11 громадянам України у зв'язку з анулюванням їхніх авіаквитків.

"Як повідомило керівництво авіаперевізника, проїзні документи громадян України були скасовані через недобросовісні дії туристичного оператора, який надавав послуги українцям", - йдеться в повідомленні.

Після отримання сигналу про надзвичайну ситуацію представники українського консульства виїхали в міжнародний аеропорт "Пірсон" та вжили заходів з метою надання консульського захисту співвітчизникам.

Генконсульством забезпечено українцям безкоштовне проживання в готелі, організовано харчування на період всього їх вимушеного перебування в Торонто, здійснені безкоштовні трансфери, надана необхідна матеріальна допомога та забезпечено їх повернення додому.

Схожі новини