Передплата 2024 «Добра кухня»

За добу в АТО загинув 1 військовий, ще 3 поранені​

  • 05.02.2016, 13:53
  • 655

В зоні АТО на Донбасі в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще троє отримали поранення.

Про це на брифінгу повідомив представник Адміністрації президента України з питань АТО, полковник Андрій Лисенко, передає Еспресо.TV.

"За минулу добу в результаті активних бойових дій один наш воїнів загинув і ще троє отримали поранення", - повідомив Лисенко.

Він уточнив, що один український військовий загинув в результаті мінометного обстрілу в Зайцево, двоє отримали поранення в результаті мінометного обстрілу в Майорську і один - в Мар'їнці.

За його словами, вчора ситуація на лінії зіткнення загострилася. Бойовики скоїли 81 обстріл по позиціях українських військових, і це рекордна кількість обстрілу з кінця серпня 2015 року.

"При цьому абсолютно спокійною ситуація залишається тільки на луганському напрямку. За минулу добу там не зафіксовано жодного обстріл українських позицій", - сказав Лисенко.

У той же час на донецькому напрямку ведуться активні дії по всій лінії фронту. Найбільш важка ситуація в районі Зайцево і Майорська. Там було випущено понад 100 мінних снарядів по позиціях сил АТО. Не вщухає вогонь і в донецькому аеропорту.

На маріупольському напрямку також неспокійно. В районі Мар'їнки противник неодноразово здійснював обстріл з гранатометів. Там же був важко поранений мирний житель.

Схожі новини