Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Родина Путіна міняє прізвища

  • 04.02.2016, 17:47
  • 1 304

Всі члени сім'ї президента РФ Володимира Путіна змінили прізвища. За цим може ховатися мета замести сліди корупції.

Таку думку висловив головний редактор тижневика "Собеседник" Юрій Пилипенко в ефірі Радио Свобода.

Нещодавно стало відомо, що колишня дружина Путіна Людмила стала Очеретною. ЗМІ писали, що вона нібито вийшла заміж. При цьому, на думку Пилипенка, це може не відповідати правді, вона могла взяти собі просто зручне прізвище.

Він розповів, що після розлучення Людмила Путіна взяла своє дівоче прізвище Шкребнєва. Саме на це прізвище зареєстровано фірму, яка здає в оренду будівлі.

"Один з документів, який у нас представлений про те, що вона володіє 100% акцій однієї з фірм, там сказано, що це Шкребнєва Людмила Олександрівна. Це дочірня фірма від цього самого центру, який займається здачею, як ми зрозуміли, в оренду будівель на Воздвиженці", - сказав Пилипенко.

За його даними, здача в оренду будівель принесла колишній дружині Путіна півмільярда рублів.

Таким чином, в одній родині вже є Фаасен, Воронцова, Тихонова і Очеретна, зазначив він. При цьому журналіст не схильний вважати таку ситуацію нормальною.

"Може бути, є і інше, чому і Фонд боротьби з корупцією Навального зацікавився цією публікацією, дав дуже сильний поштовх, зрушення цьому. Тому що, можливо, за цим ховаються не тільки питання безпеки, але, можливо, питання корупції, з якою сьогодні так активно бореться президент", - сказав Пилипенко.

Пилипенко нагадав, що спочатку стало відомо про те, що змінила прізвище старша донька Путіна, вона стала Фаасен. "Потім зовсім нещодавно стало відомо, що вона не Фаасен, а Воронцова. Ми свого часу писали про Тихонову Катерину,там теж все зійшлося, мова йде про молодшу доньку Володимира Володимировича", - нагадав журналіст.

Джерело: Українська правда.

Схожі новини