Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Ейдан Тернер - найсексуальніший чоловік у світі за версією журналу Glamour

  • 04.02.2016, 13:41
  • 2 201

Журнал "Glamour" представив свій щорічний рейтинг найсексуальніших зіркових чоловіків.

Першу сходинку в ньому здобув 32-річний ірландець Ейдан Тернер, відомий за трилогією "Хоббіт" та детективним серіалом "І нікого не стало" за романом Агати Крісті.

Ейдан Тернер
Ейдан Тернер

Про це пише сайт "Glamour".

За результатами голосування читачів глянцю, лише другим із-поміж найсексуальніших є зірка "50 відтінків сірого" Джеймі Дорнан, яки торік очолював Топ-10.

Третє місце респонденти віддали зірці фільму "Тор" Томові Хіддлстону, четверте — англійському акторові Генрі Кавіллу, а п’яте — учасникові гурту "One Direction" Зейну Маліку.

Співак Зейн Малік увійшов до Топ-5
Співак Зейн Малік увійшов до Топ-5

До топ-10 потрапив також і колишній колега останнього, Гаррі Стайлз. Також у десятці скандаліст Джастін Бібер, актори Роберт Паттінсон і Меттю Бомер та принц Гаррі.

Джастін Бібер
Джастін Бібер

У Бенедикта Камбербетча 16-та сходинка, а зірка серіалу "Лютер" Ідріс Ельба дістався 19-ої. До сотні найсексуальніших також увійшли такі зірки як Джонні Депп, Джаред Лето, Девід Бекхем і Кіт Харрінгтон.

Схожі новини

Читайте також

12.03.2024

Віталій Портников: «Мені цікаво спілкуватися з тими, хто розвивається інакше, ніж я»

Це друга частина розмови з відомим журналістом, публіцистом, пись­менником Віталієм Портниковим на Ютюб-каналі головного редактора «Високого Замку» Наталії Балюк «Ба­лючі теми». Перша частина, присвя­чена другій річниці великої війни, була надрукована в одному з попередніх тижневиків. Ця частина присвячена самому Віталію. Розмова вийшла легка і невимушена…