Передплата 2024 «Добрий господар»

На Херсонщині також ввели карантин через грип

  • 17.01.2016, 10:32
  • 989

На Херсонщині прийнято рішення з 18 січня припинити по всій території області заняття у навчальних закладах через зростання в регіоні кількості випадків захворювань на грип та ГРВІ.

Про це повідомив керівник управління освіти і науки облдержадміністрації Євген Криницький, передає Еспресо.TVз посиланням на Укрінформ.

За його словами, карантин вводиться на п'ять днів - з 18 по 22 січня.

Криницький зазначив, що дане рішення обов'язкове до виконання на всій території області для загальноосвітніх шкіл, дитсадків, позашкільних закладів і навчальних закладів професійно-технічної освіти.

"Що ж стосується вишів, а вони не в нашому безпосередньому підпорядкуванні, то їм рекомендовано піти на карантин", - зазначив очільник облуправління освіти і науки Херсонської ОДА.

Як сказав Криницький, карантин вводиться також і в місті Херсоні, де мерія напередодні заявила, що наразі не закриватиме школи і дитсадки. "Начальник управління освіти Херсонської міськради Ніконов вже отримав відповідну вказівку. Він зобов'язаний ввести карантин", - заявив Криницький.

Керівник управління освіти і науки ОДА також наголосив, що п'ять днів карантину - не остаточний термін. А відтак карантин може бути продовжений і після 22 січня. "Ми будемо моніторити ситуацію, і в залежності від неї далі буде видно", - зазначив він.

Схожі новини