Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Футболіст з України оформляє російське громадянство

  • 30.12.2015, 12:19
  • 1 081

Народжений у Дніпропетровську півзахисник німецького "Шальке" Роман Нойштедтер перед різдвяними святами приїжджав до Москви, щоб отримати російський паспорт.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на Р-спорт.

Гравець, натуралізація якого розглядається Російським футбольним союзом (РФС), перед новорічними святами відвідав Москву. Раніше міністр спорту Росії і президент РФС Віталій Мутко повідомив, що представники союзу зустрічалися з гравцем з питання його натуралізації, а батько футболіста Петро Нойштедтер заявляв, що його син може позитивно поставитися до пропозиції виступати за збірну Росії.

Також Мутко заявляв, що РФС встигне натуралізувати гравця до старту чемпіонату Європи 2016 року, який відбуватиметься у Франції в червні та липні 2016 року. Головний тренер збірної Росії Леонід Слуцький назвав натуралізацію гарною ідеєю, але в якості разової акції.

Нойштедтер народився в Дніпропетровську, 27-річний гравець виступав за німецькі "Майнц", "Боруссію" (Менхенгладбах) і "Шальке". Має у своєму активі два матчі за збірну Німеччини. Нойштедтер діє на позиції опорного півзахисника, також він може грати в центрі захисту.

Схожі новини