Передплата 2024 «Добре здоров’я»

11-річна та 12-річна дівчатка обслуговували арабських студентів?

  • 23.12.2015, 20:17
  • 2 499

Поліція частково підтверджує цей факт, проте зазначає, що секс був добровільним.

Тривожне повідомлення, яке опублікував на своїй сторінці у Facebook громадський активіст, учасник АТО з Івано-Франківська Степан Андрійців, сколихнуло місто. Чоловік стверджує, що група арабських студентів розбещувала двох малолітніх дівчат, а згодом відправила їх, як «посилку», своїм землякам, які вчаться у Тернополі.

«Понад тиждень тринадцять арабів, які навчаються в освітніх закладах Івано-Франківська, - пише Степан Андрійців, - розбещували двох неповнолітніх дівчат. Одній із них дванадцять, другій - одинадцять років. Знайшли дівчаток аж у Тернополі. Саме туди їх, як “подарунок” для своїх одноплемінників, відправили ці персонажі. Зараз винуватців допитують. Дівчатка перебувають на лікуванні. Про цю історію мені стало відомо від знайомих з поліції...”.

У поліції частково підтвердили факт викриття педофілів. “До Івано-Франківського відділу поліції, - повідомив сектор комунікації ГУ НПУ в Івано-Франківській області, - надійшла заява від жительки Івано-Франківська щодо зникнення її неповнолітньої доньки. Завдяки проведеним розшуковим заходам за сприяння тернопільських колег неповнолітню знайшли. Зі сусідньої області розшукувану доставили до Івано-Франківська. Під час допиту неповнолітньої з’ясовано, що дівчина самовільно покинула місце проживання. Вона неодноразово тікала з дому та перебувала поза контролем матері.

Як з’ясувалося, фігурантами справи є два студенти-іноземці, які навчаються в одному з вузів Івано-Франківська. Вони вступали в статеві зносини з неповнолітньою за добровільною згодою останньої на одній із квартир Івано-Франківська. Вказаним особам інкримінується вчинення злочину, передбаченого ст. 155 ККУ - “статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості”. Слідство триває.

Коментар поліції не задовольнив громадськість. Зокрема, депутат Івано-Франківської облради Святослав Никорович звернувся до керівництва обласної поліції з вимогою надати більш змістовну інформацію щодо резонансної справи.

Схожі новини