Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Соболєв: "Віче Кривого Рогу відправляє делегатів у Київ"

  • 06.12.2015, 19:59
  • 1 055

У Кривому Розі пройшло вже третє після виборів народне віче.

Цього разу учасники акції підписали заяви на ім’я голови Верховної Ради України Володимира Гройсмана і керівників усіх парламентських фракцій про забезпечення проведення нових виборів міського голови і міської ради Кривого Рогу

Про це повідомив народний депутат від "Самопомочі" Єгор Соболєв, передає Еспресо.TV з посиланням на його Facebook.

"Віче Кривого Рогу відправляє делегатів у Київ - до Президента та керівників фракцій у Верховній Раді. Вимога: забезпечити проведення нових виборів міського голови, які були сфальсифіковані на користь Юрія Вілкула, та міської ради Кривого Рогу, де фракції "Батьківщини" та "Радикальної партії" перейшли на сторону фальсифікатора, і не збираються складати мандати навіть після оголошення про їх розпуск їхніми партіями", - зазначив нардеп.

На його думку, виходом на вулицю у Кривому Розі люди зупинили фальсифікацію.

"Вілкул переховується, мерія під охороною громадської варти, очищена від зрадників міська виборча комісія теж, відповідальні за фальсифікації районні виборчкоми розігнані", - запевнив Соболєв.

Він також повідомив, що до міста Хатією Деканоїдзе відряджені новий начальник внутрішньої безпеки Національної поліції і слідча група з Києва, які цікавляться інформацією про зв'язок керівників поліції міста з криміналітетом.

"Тепер слово за Президентом та парламентом. Потрібне правове рішення, яке забере людей з вулиць і покаже їм, що держава захищає їхні права. Нові вибори є найкращим виходом", - переконаний нардеп.

Раніше Соболєв заявив, що його помічника побив начальник поліції Кривого Рогу.

Схожі новини