Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Затверджено умови оплати праці міського голови Львова

  • 01.12.2015, 12:50
  • 1 101

Рада проголосувала за ухвалу про проходження служби в органах місцевого самоврядування та умови оплати праці Львівського міського голови.

Так, згідно з текстом ухвали, прийнято рішення про збереження міському голові Львова Андрію Садовому присвоєний 3-й ранг посадової особи місцевого самоврядування та встановлену надбавку за вислугу років у розмірі 20% до посадового окладу з врахуванням доплати за ранг. Окрім цього, йому встановлено посадовий оклад, у розмірі 3336 грн., згідно зі штатним розписом апарату виконкому ЛМР, та надбавку за високі досягнення у праці, у розмірі 50% окладу, з врахуванням надбавки за ранг та вислугу років. Також ухвалою передбачено здійснення щомісячного преміювання Львівського міського голови та з нагоди державних і професійних свят та ювілейних дат у максимальному розмірі, встановленому для заступників міського голови, та надання йому матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань і допомоги на оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі середньомісячної заробітної плати, згідно з чинним законодавством України.

«Оклад встановлюється державою. Депутати своїм голосуванням тільки повторюють норми, які передбачає Постанова Кабінету Міністрів. Є доплата за вислугу років, доплата за ранг, можливе преміювання. На це є кошти в місцевому бюджеті. Тому ця ухвала ідентична, фактично, до тієї, яка свого часу була проголосована у 2006 році, коли я почав працювати міським головою Львова.

Це все відкрито і публічно. Мої декларації з 2006 року ви можете подивитися у ЗМІ. Кожна гривня, яку я отримав, є публічна. Так само, як і кожна гривня доходу, яку отримують члени моєї сім’ї», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

Джерело: прес-служба ЛМ

Схожі новини