Передплата 2024 «Добра кухня»

Виступи Порошенка та Путіна на кліматичній конференції ООН організували у різних приміщеннях

  • 30.11.2015, 13:05
  • 827

На конференції планують виступити 150 світових лідерів, а тому організатори вирішили провести виступи у двох приміщеннях.

Президенти України Петро Порошенко та Росії Володимир Путін не будуть присутніми під час виступів один одного на 21-й Міжнародній конференції ООН з питань клімату, яка відкрилася сьогодні, 30 листопада, у Парижі. Про це свідчить опублікований перелік виступів лідерів держав.

Орагнізатори пояснили, що «через кількість лідерів, які бажають виступити, для них доступні два конференц-зали».

Зокрема, в одній конференц-залі виступатимуть президенти Росії Владімір Путін, США Барак Обама, Китаю Сі Цзіньпін, канцлер Німеччини Ангела Меркель. Їхні виступи заплановано на 13:00-14:15 за київським часом.

В іншій конференц-залі разом із президентом України Петром Порошенком виступатимуть також президент Туреччини Реджеп Тайїп Ердоган, прем’єр-міністри Японії Сіндзо Абе та Австралії Малкольм Тернбул. Початок виступів цієї групи заплановано на 15:45 за Києвом.

Як повідомлялося, у Парижі 150 лідерів держав зібралися на саміт ООН, де планують ухвалити нове комплексне рішення стосовно кліматичних змін.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини