Передплата 2024 ВЗ

Російський дипломат скоїв ДТП у Києві

  • 30.11.2015, 12:27
  • 905

Зранку 30 листопада у Києві на Подолі автомобіль Toyota з дипломатичними номерами російського посольства спричинив серйозну аварію.

Як пише ТСН, інцидент трапився на вулиці Глибочицькій, де є аварійно небезпечна ділянка у слизьку погоду.

Особу винуватця поліцейські з'ясували, але наразі не розголошують. Очевидці розповідають, що водій їхав по дорозі невпевнено, а потім різко загальмував.

Виходити з автомобіля водій відмовився і закрився у своїй машині. Пізніше до нього приїхав представник російського посольства і сам пішов говорити з поліцейськими й давати свідчення.

Поліція підозрює, що водій був нетверезий.

З ротової порожнини відчувався характерний запах алкоголю. Водій не називав своїх анкетних даних. Однак в процесі розмови нам вдалося дізнатися його прізвище, ім'я та по-батькові, однак більше ніяких даних він не надав, — розповів представник патрульної поліції.

Наразі остаточно підтверджено, що водій є працівник посольства Росії, тому поліцейським довелося його відпустити. Правоохоронці сподіваються, що водія покарають за місцем роботи.

До слова, це не вперше російські дипломати спричиняють ДТП в Україні. У жовтні п'яний аташе Посольства Росії в Україні Віктор Ришніков влетів у відбійник на Обухівській трасі в напрямку Києва.

Схожі новини