Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Окупанти в Криму почали обшуки у лідерів кримських татар

  • 30.11.2015, 11:10
  • 569

На даний момент ФСБ проводить обшук у заступника голови регіонального Меджлісу Радянського району Рустема Меннанова.

Сьогодні, 30 листопада, в окупованому Росією Криму відбуваються обшуки у керівників регіональних меджлісів, про це повідомляє координатор Комітету із захисту прав кримськотатарського народу, член Меджлісу кримськотатарського народу Ескендер Барієв на своїй сторінці у Facebook.

«На даний момент ФСБ проводить обшук у заступника голови регіонального Меджлісу Радянського району Рустема Меннанова, у голови регіонального Меджлісу Кіровського району Екрема Абдульватова», — заявив він.

Інформацію підтверджує перший заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Наріман Джелял. Він уточнив, що обшук у квартирі Екрема Абдульватова пов’язаний з підривом електроопор у Херсонській області.

«У результаті близько двогодинного обшуку нічого вилучено не було. Екрем-ага тільки переживає, щоб від несподіваного візиту не стало погано його 90-літньому батьку. До речі, щойно повідомили, що аналогічний обшук йде у в.о. голови Радянського регіонального меджлісу Рустема Меннанова. Чекайте гостей», — зазначив Джелял.

Схожі новини