Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Бойовики розстріляли цивільну автівку на лінії розмежування, є поранений

  • 30.11.2015, 09:35
  • 513

Російсько-терористичні війська продовжують активні обстріли сил АТО, використовуючи стрілецьку зброю - великокаліберні кулемети, гранатомети, міномети 82-мм і 120-мм, зенітні установки і штатне озброєння бойових броньованих машин.

Про це повідомляє керівник групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«Протягом минулих вихідних бойовики неодноразово обстрілювали з 82-мм мінометів і гранатометів станкових н. п. Верхньоторецьке з боку замаскованих позицій не північ н.п. Красний Партизан. Також із 82-мм мінометів і стрілецького озброєння був обстріляний н. п. Красногорівка», - пише він.

До того ж, ЗУ-23-2 і 120-мм мінометів були обстріляні позиції українських військ і цивільні об'єкти в районі н. п. Авдіївка ( в тому числі й «Стара Авдіївка»). Зі стрілецької зброї, кулеметів і двох ЗУ-23-2 спочатку вівся вогонь з боку висоти 251.2 і оптового сільгоспринку, потім вогонь з 120-мм мінометів вівся з боку Крутої Балки. Також були обстріляні позиції сил АТО в районі н. п. Піски, Дослідне, Мар'їнка.

Продовжує фіксуватися активність бойовиків на північних і північно-західних околицях н. п. Горлівка. Фактично кожну добу обстрілюються позиції сил АТО з боку Гольмовського, Погоди і з позицій бойовиків на північ від Майорського авторинку. Вогонь ведеться здебільшого по позиціях у районі н. п. Дача, Кодема, Шуми й інших ділянок, прилеглих до траси Горлівка — Артемівськ.

У районі н. п. Луганське, Щастя і Сизе бойовики вели обстріл з АГС-17 і стрілецького озброєння. Відзначалася неприцільна стрільба зі стрілецької зброї в районі н.п. Попасна, Кримське, на південь від Чермалика, на схід від Гнутового.

Схожі новини