Передплата 2024 «Добра кухня»

В Адміністрації президента вибачились за грубість під час вшанування пам'яті жертв Голодомору

  • 29.11.2015, 19:04
  • 1 306

Заступник глави Адміністрації президентаРостислав Павленко попросив вибачення у тих осіб, які 28 листопада не змогли потрапити до Меморіалу жертв голодоморів під час заходів, у яких брало участь керівництво держави.

"Вiд iменi Opганiзацiйного комiтету з ушанування пам'ятi жертв Голодомору прошу вибачення у всiх, хто через прикрi непорозумiння, недбальство чи нiчим не виправдану грубicть окремих спiвробiтникiв не змiг потрапити на молебень та iншi заходи бiля Меморiaлу пам'ятi або зазнав із тим невиправданих труднощiв", — написав Павленко у своєму "Фейсбуці", передає Gazeta.ua.

Він зазначив, що "з ексцесiв зробленi висновки" і надалі оргкомітет докладе зусиль, щоб незручності не повторилися у майбутньому.

Ростислав Павленко зокрема попросив вибачення у Наталі Дзюбенко-Мейс — вдови одного з провідних дослідників голодоморів в Україні Джеймса Мейса. Напередодні вона написала у своєму "Фейсбуці", що її не запросили на урочистості до меморіалу і що вона не змогла потрапити на заходи, бо її не пропустила охорона. Павленко, однак, повідомив, що Дзюбенко-Мейс до участі у заходах запрошували.

Схожі новини