Передплата 2024 ВЗ

Під Миколаєвом невідомі зі зброєю напали на автозаправку

  • 29.11.2015, 18:25
  • 840

Нападники бризнули в обличчя робітнику закладу з газового балончика й забрали з каси близько 50 тис. грн.

У Ленінському районі Миколаївської області двоє невідомих, погрожуючи застосуванням зброї, заволоділи грошима автозаправної станції. Про це інформує прес-центр обласної поліції.

«Як з’ясувалось, до АЗС увірвались двоє незнайомців віком приблизно до 30 років, обличчя яких були закриті масками. Бризнувши в обличчя робітнику закладу з газового балончика й пригрозивши застосуванням зброї, нападники забрали з каси виручку за кілька днів — близько 50 тисяч гривень. Залишаючи приміщення, зловмисники відібрали в потерпілого його мобільний телефон», — йдеться у повідомленні.

Заявити про подію до поліції 38-річний робітник зумів тільки тоді, коли до станції на заправку заїхав автомобіль, бо жодного засобу, за яким була б можливість термінового повідомити про потребу у допомозі, АЗС не обладнано, як і камерами відеоспостереження.

Правоохоронцями розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.3 с.187 КК України "Розбій", санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна. Проводяться слідчі дії, встановлюються особи, причетні до скоєння нападу.

Джерело: Тиждень.ua.

Схожі новини