Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У Росії запевняють, що дали електрику кожному населеному пункту Криму

  • 29.11.2015, 11:44
  • 849

В окупованому Криму не залишилося повністю знеструмлених населених пунктів.

Про це повідомили "Інтерфаксу" в прес-службі МНС Росії, передає Еспресо.TV.

"Станом на 29 листопада, в Криму населених пунктів, в яких повністю відсутня електроенергія, немає", - зазначив представник відомства.

В МНС РФ повідомили, що автономними джерелами електроживлення забезпечена робота всіх станцій операторів зв'язку.

"За добу автомобільними колонами МНС Росії на територію Кримського півострова доставлено 19 генераторів різної потужності, два містечка життєзабезпечення, - повідомили в МНС. - В даний час 20 автоколон МНС Росії везуть до Криму близько 250 генераторів з різних регіонів Росії".

"Організований цілодобовий контроль за наявністю і працездатністю автономних джерел живлення на потенційно-небезпечних об'єктах, в тому числі на 139 автозаправних станціях", - додав представник відомства.

"У всіх містечках передбачені посади надання медичної та психологічної допомоги, організована роздача гарячого чаю і харчування. У містечках життєзабезпечення місцеві жителі можуть зарядити мобільні телефони та інші електронні прилади, а також переночувати, якщо буде холодна погода", - повідомили в МНС, зазначивши, що у містах Криму і Севастополі МНС Росії розвернуло 12 містечок життєзабезпечення населення з польовими кухнями, до яких звернулися понад 7000 осіб.

Схожі новини