Передплата 2024 «Добрий господар»

На Миколаївщині під гаражем напали на військового й відібрали 15 тис грн

  • 28.11.2015, 19:45
  • 1 016

Нападники, погрожуючи предметом, схожим на викрутку, змусили чоловіка поїхати до одного з банкоматів міста, щоб зняти готівку.

У Вознесенську Миколаївської області невідомі скоїли розбійний напад на військовослужбовця. Про це інформує прес-центр обласної поліції.

До чергової частини Вознесенського відділу поліції ГУ НП в Миколаївській області звернувся 37-річний місцевий мешканець, військовослужбовець однієї з військових частин, із заявою про те, що відносно нього скоєно протиправні дії.

«Зі слів заявника з’ясувалось, що вночі він повертався додому. Чоловік поставив свій автомобіль у гараж та вийшов його зачинити. У цей час невідомі особи почали ззаду наносити йому удари, вимагаючи віддати гроші. Один з нападників зайшов до незачиненого гаражу, дістав із салону автобарсетку потерпілого та знайшов у ній банківську картку. Тоді нападники, погрожуючи предметом, схожим на викрутку, змусили чоловіка сісти в його транспортний засіб та поїхати до одного з банкоматів міста, щоб зняти готівку», — йдеться у повідомленні.

«Побоюючись за своє життя, військовослужбовець так і зробив, віддавши нападникам 15000 гривень. Коли загроза життю минула, потерпілий зателефонував до військової частини та до поліції», — сказано в тексті.

Правоохоронці проводять оперативно-розшукові заходи, направлені на розшук зловмисників.

Слідчими розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.187 Кримінального кодексу України «Розбій», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацієюмайна.

ДЖерело: Тиждень.ua.

Схожі новини