Передплата 2024 ВЗ

Місії ОБСЄ повідомили про скупчення танків у Донецьку

  • 28.11.2015, 17:09
  • 787

Українська сторона продовжує інформування ОБСЄ щодо порушення противником Мінських домовленостей.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони, передає Укрінформ.

"Представникам місії (ОБСЄ - ред.) надана інформація про наявність у районах Сокільники, Гольмівський, Донецьк танків та артилерійських систем противника калібром понад 100-мм (САУ)", - йдеться в повідомленні.

Розвідка заявляє про зниження інтенсивності вогню в зоні проведення АТО, тут нарахували 11 обстрілів зі стрілецької зброї (у т.ч. АГС), БМП-2 і 82-мм мінометів.

У ГУР зазначають, що основні зусилля противника зосередились на посиленні/ротації передових підрозділів на Новоайдарському, Сєвєродонецькому, Слов’янському, Донецькому та Волноваському напрямках; приховуванні озброєння та військової техніки у заборонених Мінськими домовленостями районах на Донецькому напрямку; постачанні озброєння та військової техніки, накопиченні військових резервів на Донецькому та Волноваському напрямках.

Крім того, ворог активно проводить розвідку із залученням диверсійних розвідувальних груп на Слов’янському, Новоайдарському, Донецькому та Волноваському напрямках, розвідувальних підрозділів бригад першого ешелону, засобів радіоелектронної розвідки, РЕБ та розвідувальної авіації ЗС РФ.

Схожі новини