Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Льюїс сказав, чим небезпечний Ф'юрі

  • 28.11.2015, 16:55
  • 867

Колишній абсолютний чемпіон світу в суперважкій вазі британець Леннокс Льюїс проаналізував шанси свого співвітчизника Тайсона Ф'юрі в бою з українцем Володимиром Кличком.

Про це пише boxingnews.com.ua.

"Бій буде цікавим, адже вперше Володимиру протистоятиме небезпечний суперник таких габаритів. Ф'юрі зможе діставати Володимира своїм джебом, що не вдавалося меншим хлопцям. Коли я бився з високими хлопцями і пропускав зустрічний джеб, це був шок. Доводилося пристосовуватися. Ось чому початок бою для Володимира буде нелегким - йому доведеться пристосуватися до габаритів і ритму Тайсона Ф'юрі", - зазначає Льюїс.

До того ж, за його словами, "Ф'юрі добре б'ється на ближній дистанції, де Кличко боксувати не любить. Якщо йому вдасться сплітати комбінації і відтісняти Кличко, у Володимира можуть бути проблеми".

"А ось що мене нупокоїть у Тайсона Ф'юрі, так це його здатність тримати удар. Будь-хто може пропустити, але якщо ти падаєш від хлопця, який на 40 фунтів легше тебе - це вже проблема", - вважає Льюїс.

"Як проходитиме бій? Кличко любить бити своїх опонентів, але за нокаутом він йде тільки тоді, коли відчує, що настав час. Він може нокаутувати Ф'юрі у середніх раундах, але це не в його стилі. У будь-якому випадку, я не думаю, що Ф'юрі може конкурувати з ним на цьому етапі своєї кар'єри, тому ставлю на перемогу Володимира", - заявив Леннокс Льюїс в інтерв'ю Ring TV.

Схожі новини