Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Стали відомі результати зустрічі представників Укренерго з активістами блокади Криму

  • 27.11.2015, 16:21
  • 1 039

Енергетики пропонували допустити ремонтні бригади для продовження робіт на ЛЕП.

За результатами зустрічі представників Укренерго та учасників блокади Криму, ремонтні бригади сьогодні і на вихідних не отримають доступу для продовження ремонту ліній електропередач (ЛЕП) 220 кВ «Каховська-Титан». Про це повідомили в прес-службі компанії.

«Відбулася зустріч представників «Укренерго» з місцевим штабом активістів по блокаді Криму в Херсонській області. Енергетики донесли свої аргументи, вони будуть передані в центральний штаб акцій по блокаді Криму, і після цього буде прийматися рішення. Разом з тим, на вихідних бригади «Укренерго» не отримають доступу для продовження ремонтних робіт», — зазначили в прес-службі.

Як повідомлялося, сьогодні заступник директора «Укренерго», а також керівники Одеської і Запорізької енергосистем провели зустріч з активістами блокади Криму в Херсонській області, на якій пропонували допустити ремонтні бригади для продовження робіт на ЛЕП.

Як повідомлялося, ремонтна бригада НЕК "Укренерго", що займалася відновленням ЛЕП 220 кВ "Каховська-Титан", в 10:00 четверга припинила роботи у зв'язку з вимогою активістів енергетичної блокади Криму.

Наразі на пошкодженій ділянці ЛЕП замінена опора, піднятий грозозахисний трос і дроти трьох фаз, ще необхідно підключити дроти до гірляндам ізоляторів і підготувати лінію до включення.

Як повідомлялося, 20 листопада на Херсонщині підірвали дві високовольтні опори подачі електроенергії в Крим. У ніч із 21 на 22 листопада повторно підірвали пошкоджені електроопори, і Крим повністю відключили від постачання електроенергії з боку України.

Джкркло: Інтерфакс-Україна.

Схожі новини