Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Києві на будівельному майданчику знайшли мертвим робітника

  • 27.11.2015, 15:37
  • 625

Востаннє його бачили напередодні ввечері: він працював на 20-му поверсі.

У Києві внаслідок падіння із висоти на будівельному майданчику помер чоловік. Про це інформує прес-центр Головного управління Національної поліції України в місті Києві.

Згідно з текстом, тіло робітника знайшли у ліфтовій шахті на рівні восьмого поверху.

«На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці встановили особу загиблого. Ним виявився 60-річний уродженець Рівненської області. Чоловік працював на будівництві різноробочим. Останній раз його бачили напередодні ввечері: він працював на 20-му поверсі», — йдеться у повідомленні.

Слідчий відділ розпочав кримінальне провадження за ст. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Правоохоронці встановлюють обставини події.

Джерело: Тиждень.ua.

Схожі новини

Читайте також

13.02.2024

Львівська мерія пред’явила дружині й тещі Гринкевича претензію щодо захоплення землі

Резонансна справа щодо незаконного будівництва вілли родини Гринкевичів у районі Тракту Глинянського, на вулиці Лодія — Наступальній (на фото), розвивається повільно. Львівська міська рада досі не звернулася з позовом до суду, аби змусити скандальну родину, яка наживалася на тендерах для ЗСУ, відповісти за самобуд. Після огляду об'єкта cкеровано лише листи у контрольні органи