Передплата 2024 «Добрий господар»

Глава Нацполіції пообіцяла перевірити Паскала

  • 27.11.2015, 13:46
  • 617

Голова Національної поліції МВС України Хатія Деканоїдзе просить передавати їй факти причетності Василя Паскала до злочинів під час Майдану.

Про це за підсумками зустрічі з головою Національної поліції МВС України Хатією Деконаїдзе у п'ятницю повідомив журналістам нардеп від «Самопомочі», секретар комітету ВР з питань запобігання і протидії корупції Дмитро Добродомов, повідомляє Укрінформ.

«Хотів би передати всім, що очільниця поліції попросила, якщо є будь-які факти чи докази злочинів, чи укриття злочинів паном Паскалом, їй надавати. Можна надавати через наш парламентський комітет, так буде надійніше. Тому що ми також зацікавлені в тому і виступаємо за те, що таким людям, як Паскал, не місце. Але згідно закону потрібні докази, яких, на сьогоднішній день, нова очільниця, за її словами, немає», - заявив Добродомов.

Він також зазначив, що домовився з Деконаїдзе про те, що вона спілкуватиметься з громадськістю і щонайменше з профільним парламентським комітетом. Добродомов підкреслив, що голова Нацполіції висловила готовність здійснити перевірку щодо Паскала за конкретними фактами і доказами.

Водночас,Добродомов підкреслив, що домовився з Деконаїдзе, що вона прийде на засідання парламентського комітету з питань запобігання і протидії корупції, яке відбудеться в грудні, на якому депутат пообіцяв передати їй всі зібрані докази і факти щодо злочинів, скоєних Паскалом. До цього часу Паскал залишатиметься на посаді заступника голови Національної поліції МВС України.

Схожі новини