Передплата 2024 ВЗ

Прикував жертву кайданками до сидіння автівки і... вистрелив у голову

  • 26.11.2015, 20:48
  • 2 658

Зловмиснику загрожує до 12 років позбавлення волі.

Шокуючий випадок трапився з 31-річною жінкою, жителькою одного із сіл у Золочівському районі: вона хотіла продати свій автомобіль, а стала жертвою озброєного злочинця.

Продавець і потенційний покупець зустрілися у Золочеві. 29-річний підприємець, житель Бродів, силою заштовхав власницю «Фольксвагена» у салон авто, прикував кайданками і ледь не вбив... Дякувати Богу, жінка встигла зателефонувати брату. Нині потерпіла перебуває у лікарні у вкрай важкому стані. Про це повідомляє прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області.

До Золочівського відділу поліції зателефонував чоловік. Розповів, що близько двадцяти хвилин тому до нього на мобільний зателефонувала сестра, проте розмови не відбулось. За його словами, він почув лише її крик: «Відпустіть мене, не тримайте мою руку…». Чоловік розповів правоохоронцям, що його сестра мала намір продати свій автомобіль і у той день збиралась їхати ним у Броди.

Поліцейські з’ясували, жінка заїхала у Золочів, де мала зустрітися з потенційним покупцем. Однак зловмисник прийшов на зустріч з наміром викрасти автівку. Спершу хотів сісти в салон сам, але дівчина не дозволила йому цього зробити. Тоді застосував до неї силу і рушив у напрямку Бродів. Оскільки жертва кричала та пручалась, зловмисник вистрелив їй у голову з травматичного пістолета «Форт» і продовжив їхати далі.

За кілька кілометрів від Бродів нападник звернув на польову дорогу, де автомобіль застряг у болоті. Самостійно виїхати з багнюки чоловік не зміг, тому залишив автомобіль і почав втікати. Проте далеко не втік — його затримали працівники Бродівського відділення поліції. Потерпілу спершу госпіталізували до Бродівської центральної районної лікарні, а згодом — до Львівської лікарні швидкої допомоги. Як встановили медики, жінка отримала «наскрізне поранення тім’яної ділянки голови». Її стан оцінюється як критичний.

За цей злочин злочинцеві загрожує позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років. Поліцейські проводять досудове розслідування.

Схожі новини