Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Розвідка назвала імена російських генералів, відповідальних за війну на Донбасі

  • 26.11.2015, 14:05
  • 883

За агресію на Донбасі особисто відповідають заступник начальника Генштабу збройних сил РФ генерал-полковник Сергій Істраков та генерал-лейтенант Михайло Теплинський.

Про це йдеться у повідомленні Головного управління розвідки Міноборони України щодо обстановки в районі АТО станом на 26 листопада.

Згідно з даними розвідки, це заступник начальника Генерального штабу ЗС РФ генерал-полковник Сергій ІСТРАКОВ , який минулого тижня прибув в Донецьк інспекутвати боєготовність бойовиків.

Другим генералом, що відповідає за бойові дії, є начальник штабу Центру територіальних військ (колишнє 12 командування резерву) Південного військового округу ЗС РФ генерал-лейтенант Михайло Теплинський.

Крім того у розвідці зазначили, що основні зусилля противника минулої доби були зосереджені на приховуванні озброєння та військової та техніки у заборонених Мінськими домовленостями районах на Слов’янському напрямку.

Продовжується інформування ОБСЄ щодо порушення противником Мінських домовленостей. Представникам Місії надана інформація про наявність у районах Старомихайлівка, Моспине, Донецьк танків та артилерійських систем противника калібром понад 100-мм (САУ).

Джерело: УНІАН, Українська правда.

Схожі новини