Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Через сепаратистські дописи у соцмережах звільнили чотирьох патрульних з Одеси

  • 25.11.2015, 19:37
  • 904

Інформація про публікації антидержавного та антиукраїнського спрямування надійшла щодо дев'ятьох патрульних Одеси. Чотирьох звільнили.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на прес-службу Національної поліції України.

"За антидержавні публікації у соцмережах звільнено чотирьох патрульних із Одеси. Цих працівників поліції викрито у прихильності до ідей сепаратизму. Стосовно ще п'яти патрульних проводиться додаткова службова перевірка", - зазначається у повідомленні.

Повідомляється, що Департамент протидії кіберзлочинності Нацполіції перевірив інформацію щодо антиукраїнських публікацій працівників поліції у соцмережах. У результаті було з'ясовано, що "четверо працівників поліції у своїх облікових записах у соціальних мережах свідомо розміщували інформацію антиукраїнського змісту — відео, публікації, фотографії, які суперечать морально-етичним якостям українського правоохоронця".

Працівники патрульної поліції Одеси пояснили, що інформацію вони отримували із джерел сепаратистського спрямування. Мотиви патрульних "не були визнані достатньо аргументованими".

Повідомляється також, що в облікових записах ще п'яти поліцейських не виявлено записів антидержавного змісту. Стосовно них проводиться додаткова службова перевірка.

Схожі новини