Передплата 2024 ВЗ

Боєць митцем не став...

  • 25.11.2015, 11:48
  • 2 294

Потенційні господарі Рембо відмовилися від собаки.

Боєць митцем не став...
Боєць митцем не став...

Після публікації статті про метиса пекінеса Рембо, у якого вистрелили невідомі, і паралізували собачці задні лапки, до ЛКП “Лев” зателефонувала мешканка Стрия. Жінку розчулила нелегка доля цього малюка, і вона вирішила забрати собачку до себе... Журналістка “ВЗ” відправилася разом із волонтеркою до цього міста, щоб віддати бійця Рембо.

За час, що везли собаку в електричці із Львова до Стрия, Рембо, у своїй тимчасовій домівці — спеціальній клітці для перевезення тварин, встиг двічі наробити справ. Волонтерка Адель Ягібекова без будь-якого “фе” кожного разу ретельно прибирала клітку. Наших вологих серветок не вистачило, попрохали у людей. Один молодик простягнув пачку, інший — тримав верх клітки, поки Адель чистила низ. З такими невеликими пригодами незчулися, як доїхали до Стрия. “Газет нині майже не читаю, не до них зараз, - розповіла потенційна власниця Рембо пані Галина. - А якось знайомий придбав “Високий Замок”, дав почитати. Я почитала та й відклала газету. Пішла на роботу, потім з дітьми уроки робила. Ше раз газету перелистала. І тут натрапила на матеріал про Рембо. І такий неспокій на мене натрапив. Розуміла, що треба його взяти”.

“Люблю тварин, тож рада, що мама бере Рембо, - розповіла “ВЗ” донька пані Галини Божена. - У нас вдома є тварини — одинидцятирічна кішка-перс Матильда”. Бликитно-бежева красуня Матильда хоч трохи і напружилася незваному гостю, проте кімнати не покидала, поглядала за прибулим. Рембо ж на кота і зовсім не зважав. У новій домівці Рембо встигли викупати, нагодувати та придумати йому нове ім'я. Божена наполягала на кличці Рафаель (Рафаель Санті — знаменитий італійський живописець, - Авт.). Та Рембо не був би Рембо, якби не показав свій бійцівський характер. Тільки-но собака чалапав до кухні та опинявся перед мискою — починав гарчати та кидатися. Така ситуація трохи налякала сімейство... Ця історія без щасливого кінця. Як розповів “ВЗ” директор ЛКП “Лев” Олег Мацех, Рембо перестав кидатися (коли був біля миски) на потенційних господарів. Але хазяйка сімейства повідомила, що не має сили доглядати за хворою твариною.

P.S. У зв'язку із відмовою потенційних господарів, малому Рембо проведуть евтаназію. Відлік йде навіть не на дні, а на години. Якщо ви відчуваєте у собі сили доглядати за невеличкою собакою із характером, проте дуже люблячим серцем, терміново зголошуйтеся! Телефон ЛКП “Лев”: (032) 252-30-41, щодня, без вихідних, з 8.00 до 20.00.

Схожі новини