Передплата 2024 «Добра кухня»

Ігор Луценко: "Володимир Стельмах - мій названий батько"

  • 24.11.2015, 16:42
  • 3 101

Народний депутат від «Батьківщини» Ігор Луценко визнав, що екс-глава Національного банку України Володимир Стельмах - його названий батько.

Нардеп розповів, звідки у нього взялися перші мільйони.

Перша згадка про те, що Володимир Стельмах є названим батьком Ігоря Луценка з’явилося в інтернеті восени 2009 року. Швидше за все, ця думка базувалася на лютневій публікації 2009 року - про аварію, в яку потрапила мама Ігоря, Ольга Стельмах.

Щоб розвіяти всі чутки Ігор Луценко вирішив відповісти на всі питання.

- Правда, що ви позашлюбний син екс-голови Нацбанку Володимира Стельмаха? Кажуть, ваші гроші нажиті шляхом успішної співпраці з Дмитром Фірташем, яке вам допоміг налагодити Стельмах?

Ігор Луценко: «Я не позашлюбний, я прийомний син Володимира Семеновича. Якось внутрішньо впевнений - Володимир Семенович не знайомий з Фірташем. Апріорі ми співпрацювати не могли і замовні статті я не писав.

З приводу Стельмаха, не приховую - він багато допоміг мені в житті. Але я намагаюся жити на паритетних принципах, а не за його рахунок. Так, я позичав у нього гроші на квартиру в «Чайці», яку потім продав. І зараз йому винен за будинок в Криму».

Джерело: КиевVласть

Схожі новини