Передплата 2024 «Добра кухня»

У КМДА не змогли пояснити депутатам, чому L'Kafa відкрилося в Будинку профспілок

  • 12.11.2015, 16:59
  • 1 221

Група народних депутатів не змогла отримати інформацію від представників київської влади про те, хто і чому дав дозвіл на відкриття кафе L'Kafa у згорілому Будинку профспілок.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на нардепа Борислава Березу.

"27 хвилин тому нам сказали, що через 5 хвилин до нас вийдуть і дадуть відповідь. Але почувши питання ... всі відповідальні персони пропали", - написав Береза у Facebook.

До КМДА група нардепів прийшла дізнатися, хто дав дозвіл на відкриття ресторану L'Kaffa у згорілому Будинку профспілок на Хрещатику, де загинули люди.

"Хто дав дозвіл на відкриття в будівлі, яка знаходиться в аварійному стані і у якої немає затвердженого плану реконструкції? І чи є влада в Києві, якщо під боком у будівлі КМДА на Хрещатику відкривають заклад у знаковому місці, вішають вивіску, а керівництво Києва не в курсі?", - написав нардеп.

Раніше журналіст Мілан Леліч написав у соцмережі, що працівники Будинку профспілок викликали поліцію після того, як до них навідалася група народних депутатів.

Борислав Береза пообіцяв, що інформацію про діяльність закладу L'Kafa будуть вимагати за допомогою депутатських запитів.

Схожі новини