Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Уряд компенсуватиме дипломатам використання особистих авто в службових цілях

  • 10.11.2015, 08:36
  • 788

Кабінет міністрів України встановив порядок виплати компенсації працівникам іноземних дипломатичних установ за використання особистих автомобілів у службових цілях.

Про це повідомляє Еспресо.TV з посиланням на сайт Кабміну.

"Кабінет Міністрів України постановляє: Затвердити Порядок використання працівниками закордонних дипломатичних установ України власних легкових автомобілів у службових цілях", - йдеться в постанові.

У постанові йдеться про те, що компенсація полягає в покритті витрат на спожите паливо, техобслуговування, знос шин, парковки і проїзд по платних дорогах відповідно до маршруту і фактичного пробігу автомобіля

Міністерство закордонних справ для кожної дипломатичної установи стверджує граничні ліміти кількості та кілометражу власних легкових автомобілів працівників зазначених установ, щодо яких буде здійснюватися компенсація.

Згідно з документом, в межах зазначених лімітів і з урахуванням обсягу бюджетних призначень, керівник дипустанови не рідше разу на рік відповідним наказом визначає працівників такої установи, яким виплачується компенсація.

Схожі новини