Передплата 2024 «Добра кухня»

Вперше за 10 років "Вечірній квартал" не випустили в ефір

  • 08.11.2015, 09:25
  • 1 541

Новий випуск "Вечірнього каналу", запланований на 21:15 вчора, 7 листопада, не був випущений в ефір на телеканалі "1+1".

Про це студія "Квартал 95" повідомила на своїй сторінці в Facebook.

"Ефір нового випуску "Вечірнього Кварталу" був скасований з причин, не залежних від студії "Квартал 95". За кілька годин до ефіру телеканал "1+1" повідомив керівництво студії, що новий випуск проекту був знятий з програмної сітки, не пояснюючи причин цього рішення. Зі свого боку студія "Квартал 95", виконала свої зобов'язання і зробила все можливе, щоб "Вечірній Квартал" з'явився в ефірі. Всі необхідні матеріали були завчасно передані на канал", - йдеться в повідомленні.

За десять років існування проекту "Вечірній Квартал" в ефірі українського телебачення це перший випадок скасування показу телевізійної версії концерту, підкреслили в студії "Квартал 95".

У прес-службі телеканалу "1+1" пояснили інцидент технічною помилкою. "Ми здивовані недавньою заявою і стурбованістю наших давніх партнерів - "Студії "Квартал 95". При програмуванні поточного тижня сталася технічна помилка. Нові випуски програми "Вечірній Квартал" будуть показані 12 і 19 грудня відповідно, про що ми повідомили партнерів", - йдеться в коментарі прес-служби телеканалу, опублікованого"Комсомольською правдою".

У зйомках випуску, який не був показаний в ефірі, брала участь переможниця Євробачення Кончіта Вурст, уточнили в студії "Квартал 95".

Схожі новини