Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Укравтодор" запевняє, що повністю готовий до зими

  • 29.10.2015, 18:35
  • 923

Дорожні підприємства "Укравтодору" запевняють, що вони готові до боротьби з наслідками перших холодів - дощем і ожеледицею.

Про це повідомляє прес-служба відомства, передає "РБК-Україна".

"На сьогоднішній день кількість технічної солі з урахуванням залишків минулого року - на рівні 60%, що є цілком прийнятним показником ступеня готовності дорожніх підприємств до ускладнення погодніх умов. Аналогічними темпами здійснюється заготівля фрикційних матеріалів - об'єм піску, необхідного для обробки дорожнього покриття при мінусовій температури, також на рівні 60%", - йдеться в повідомленні.

Прес-служба зазначає, що підготовка техніки, що працює на дорогах взимку, перебуває на завершальній стадії. Її загальний обсяг складає 6,9 тис. одиниць, в тому числі і та, що ремонтує ями на дорогах. З настанням холодів все технічні засоби будуть переобладнані і спрямовані на розчищення і обробку дорожнього покриття.

У відомстві наголошують, що досі є відкритим питання забезпечення дорожніх підприємств пально-мастильними матеріалами. Це буде вирішено за умови повернення за рахунок сприяння міських державних адміністрацій в областях та місті Києві.

Схожі новини