Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Режисер скандального фільму про секс утрьох "Любов 3D" особисто представить стрічку в Києві

  • 09.10.2015, 13:08
  • 1 829

Французький режисер Гаспар Ное завітає на українську прем'єру 15 жовтня.

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Гаспар Ное, режисер еротичної мелодрами "Любов 3D", забороненої в Росії і допущеної в український прокат з максимальним віковим обмеженням, особисто представить свою картину українським глядачам 15 жовтня.

Ное - неодноразовий учасник конкурсних програм провідних міжнародних кінофестивалів, автор картин "Незворотність" і "Вхід у порожнечу". Режисер відвідає Україну вперше.

За словами режисера, цей фільм - реалізація задуму, який він виношував протягом довгих років, мріючи розповісти про відносини закоханої пари максимально відверто - і в психологічному, і в фізіологічному плані.

Гаспар Ное зарекомендував себе як провокатор, який досліджує можливості глядацького сприйняття. Всесвітню популярність йому принесла стрічка "Незворотність", представлена на Каннському кінофестивалі. Фільм, головні ролі в якому виконали Моніка Белуччі та Венсан Кассель, викликав масу суперечок серед глядачів і преси - в першу чергу, через 9-хвилинну сцену зґвалтування. За словами Касселя, Гаспар Ное - це французький П'єр Паоло Пазоліні. Не менш скандальним став і наступний фільм режисера - психоделічна мелодрама "Вхід у порожнечу", що показує нічний Токіо очима душі померлого наркоділлера.

Прем'єра "Любов 3D" відбулася у позаконкурсній секції "Опівнічні покази" Каннського кінофестивалю. У Франції стрічка була випущена в прокат з рейтингом 16+, але, під тиском правих сил, була дозволена до перегляду тільки для повнолітніх. Прокат фільму Ное був заборонений в Російській Федерації. В Україні фільм отримав дозвіл від Державного агентства з питань кіно і буде демонструватися на вечірніх показах з віковим обмеженням 21+.

Схожі новини