Передплата 2024 «Добра кухня»

Мосійчук у важкому стані: внутрішня кровотеча

  • 08.10.2015, 19:17
  • 1 073

Народному депутатові Радикальної партії Ігорю Мосійчуку встановлять точний діагноз після проведення всіх необхідних аналізів і обстежень.

Про це у Facebook повідомляє прес-служба нардепа.

"Ігор Володимирович госпіталізований в реанімаційне відділення ЛШМД, його попередній стан тяжкий, наявна внутрішня кровотеча. Проте ще добу він буде перебувати під наглядом лікарів і лише після проведення всіх необхідних аналізів і обстежень можна буде говорити про точний діагноз і призначення конкретного лікування", - зазначає прес-служба.

Раніше прес-служба партії повідомила, що народного депутата Ігоря Мосійчука доправили до Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, де йому вже почали робити операцію.

Нагадаємо, раніше Апеляційний суд Києва переніс засідання у справі Ігоря Мосійчука на 13 жовтня попри значне погіршення стану його здоров'я. Але бригада швидкої допомоги, яка прибула до суду, підтвердила необхідність термінової госпіталізації підсудного. Після цього представник прес-служби Радикальної партії Олега Ляшка Ольга Зубко повідомила, що нардепа Мосійчука доправили до Київської міської клінічної лікарні швидкої медичної допомоги, де йому вже почали робити операцію.

17 вересня Верховна Рада дозволила заарештувати Мусійчука після того, як на пленарному засіданні парламенту було показано відео, на якому він обіцяє за винагороду вирішити ряд питань, що мають стосунок до криміналу.

Печерський райсуд Києва 18 вересня обрав йому запобіжний захід - тримання під вартою строком на 60 діб. Тепер захист нардепа оскаржує це рішення.

Схожі новини