Передплата 2024 «Добрий господар»

Місія ОБСЄ розпочала перевірку відведеної техніки в зоні АТО

  • 08.10.2015, 19:35
  • 890

Також повідомляється, що сили АТО використовують перемир’я для відновлення інфраструктури Донбасу.

З опівночі і до 18 години у зоні АТО випадків порушення перемир’я не було. Про це повідомили в прес-центрі АТО в Facebook.

«У рамках відводу техніки і озброєння калібру менше 100 міліметрів від лінії розмежування, представники ОБСЄ розпочали процес верифікації. Упродовж 2 днів міжнародні спостерігачі перевірять фактичну кількість відведеної техніки у нових місцях дислокації та її відповідність заводським номерам», - йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що сили АТО використовують перемир’я для відновлення інфраструктури Донбасу.

«Так, за сприяння груп цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України, спільно з фахівцями галузі у селищах Богоявленка, Єлізаветівка та Успенка Мар’їнського району відновлено стаціонарний телефонний з’язок. У самій Мар’їнці відремонтована базова станція одного з мобільних операторів. А нещодавно офіцери цивільно-військового співробітництва доставили гуманітарну допомогу на наші позиції у селищах Орловське, Чермалик, Новоселівка на Маріупольському напрямку. Продукти харчування, чай, кава, солодощі, сигарети волонтери громадських організацій збирали по всій Україні», - додали в прес-центрі.

Нагадаємо, 7 жовтня терористи порушили режим перемир’я. У районі населеного пункту Троїцьке, бойовики здійснили постріл протитанковою керованою ракетою по українському опорного пункту. Четверо військових отримали поранення. Через цей інцидент штаб ініціював екстрену зустріч Тристоронньої контактної групи.

Джерело: Тиждень.ua

Схожі новини