Передплата 2024 «Добрий господар»

Найстаріша людина в світі щодня їсть смажений бекон

  • 08.10.2015, 20:12
  • 1 760

Найстаріша наразі людина в світі 116-літня американка Сюзанна Мушат Джонс, як виявилося, є палкою прихильницею смаженого бекону й дня не може без нього.

Найстаріша людина в світі щодня їсть смажений бекон
Найстаріша людина в світі щодня їсть смажений бекон

Про це пише Еспресо.TV з посиланням на New York Post.

Сюзанна стверджує, що їсть бекон щодня на сніданок, а також часто перекушує ним протягом дня. Вікова рекордсменка так сильно любить сало, що навіть торт на її 116-ліття був прикрашений скибочками бекону.

Разом з тим Сюзанна зізнається, що бекон є її чи не єдиною слабкістю. Найстаріша жінка в світі ніколи не пила і не курила. ЇЇ рідні також зазначають, що за все своє довге життя Сюзанна жодного разу не носила мейкап, не ходила на вечірки й навіть не фарбувала волосся.

У 1928 році вийшла заміж за Генрі Джонса, однак шлюб їх тривав недовго і незабаром вони розлучилися. Власних дітей у жінки немає, натомість є 100 племінниць і племінників.

Секретом свого довголіття Джонс вважає саме любов і турботу, яку їй дарують її рідні.

Зазначимо, Сюзанна Мушат Джонс стала найстаршою людиною з досі живих у світі у липні цього року, коли їй виповнилось 116 років. До цього найстарішою мешканкою планети була японка Місао Окава, вона померла 1 квітня цього року на 118-му році життя.