Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Селена Гомес пройшла курс хіміотерапії

  • 08.10.2015, 16:53
  • 1 100

Відома виконавиця Селена Гомес вперше розповіла про те, як боролася зі страшним захворюванням.

Селена Гомес пройшла курс хіміотерапії
Селена Гомес пройшла курс хіміотерапії

Артистка страждає вовчаком та, за її зізнанням, була за крок від інсульту. Гомес порушила довге мовчання про серйозну хворобу і назвала справжню причину перерви в кар'єрі, яку їй довелося зробити на початку 2014 року. В інтерв'ю американському журналу Billboard співачка розповіла, що після того, як їй поставили діагноз "вовчак", їй довелося пройти курс хіміотерапії.

Більше того, Селена Гомес перебувала в кроці від інсульту, тому лікування потрібно було почати негайно. "Мені поставили діагноз "вовчак", і я пройшла курс хіміотерапії. Це справжня причина перерви в моїй кар'єрі. У мене були всі шанси отримати інсульт", — заявила вона.

Раніше в пресі з приводу зникнення Гомес з червоних доріжок і екранів було безліч спекуляцій різного роду. "Мені страшенно хотілося сказати: "Хлопці, ви й гадки не маєте, що відбувається. Я проходжу курс хіміотерапії. А ви — покидьки". Але я вирішила не робити ніяких заяв, поки я не прийду в себе і знову не відчує впевненість. Я й так мила по відношенню до людей, а вони поводяться так підло по відношенню до мене, — продовжила Селена. Я працюю з семи років. Я є послом ЮНІСЕФ з 17. Мене страшенно розчаровує, що в підсумку я стала героїнею таблоїдів. Але ця ненависть оточуючих мотивувала мене продовжувати рухатися вперед".

Незважаючи на боротьбу за здоров'я, артистка продовжувала займатися музикою. З дня на день в продаж надійде її новий альбом Revival, три композиції якого — Good For You, Same Old Love і Me & Rhythm — вже підірвали чарти. Крім того, буквально днями Селена Гомес повідомила, що вирушає у світовий тур, який почнеться в травні 2016 року.

Джерело: Сегодня.ua

Схожі новини