Передплата 2024 ВЗ

Візьміть кота в добрі руки!

  • 08.10.2015, 11:12
  • 2 044

Був Пельменем, став Вареником.

Візьміть кота в добрі руки!
Візьміть кота в добрі руки!

Маленьке круглобоке кошенятко бігало київськими подвір'ями і жалібно навчяло. У бідолахи було пошкоджене око. Небайдужа мешканка столиці підібрала маленький комочок і віддала його волонтерам. Завдяки пухкенькому тільцю малюка прозвали Пельменем.

“Коли мені віддали кошенятко, побачила, що з око у нього негаразди, повезла до ветеринарів лікувати. На жаль, врятувати око не вдалося”, - розповіла “ВЗ” волонтер Олена Тиндиченко.

За рік, що котик прожив у квартирі пані Олени він встиг відростити животик, пишні щоки, і шикарний хвіст. “І ще одна зміна відбулася, - продовжила розмову пані Олена. - Прийшла якось до мене подруга, і ну мене сварити, що Пельмень то якось по-москальськи. Тепер мявчик називається Вареником”. Жінки вирішили, що куди такому патріотичному котику без вишиванки. Сказано — зроблено. Тепер Вареник у вишитій сорочці час від часу красується.

У Вареника легкий та добрий характер. Цей красень є активним та комунікабельним. Любить ласувати м'ясом, а особливо курячим філе. На жаль, у пані Олени є 16 котів! Жінка надзвичайно хотіла б, щоб пухнастик Вареник знайшов свою домівку.

P.S.

Варенику півтора роки. Він кастрований та має усі необхідні прививки. З горшком на “ти”. А ще — перший на кухні, коли щось готують. Дуже любить гратися, і... швидко засинає. Якщо бажаєте взяти до себе столичного Вареника у вишиванці телефонуйте за номером: 050-444-88-60 (Олена).

Схожі новини